Klantverhaal van Jolanda Broekhuis

Klantverhaal  Jolanda Broekhuis

"Ik vind fit20 heel eigentijds. Bovendien is het bij fit20 altijd lekker schoon en fris, geen poespas maar rust."

Ik ben in februari 2013 met fit20 begonnen. Ik vind fit20 heel eigentijds, en daar houd ik van. Het kost weinig tijd en heeft veel effect…en dat is een prettige combinatie. De één op één begeleiding en de wekelijkse afspraak zorgt ervoor dat je blijft gaan en dat de klad er niet zo snel ik raakt. Ik plan een vast moment in mijn agenda en als het nodig is kan ik die altijd verzetten. Heel flexibel en heel makkelijk. fit20 is wat mij betreft helemaal van deze tijd, ad hoc en flexibel in de afspraken. Dat is nu precies wat een gewone sportschool niet is, daar zit je als je groepslessen volgt vast aan een avond of een rooster. Ik houd sowieso niet van sportscholen, die spiegels en muziek, en de zweetgeur van al die mensen…Bij fit20 is het altijd lekker schoon en fris, geen poespas maar rust.

Het grootste effect dat ik tot nu toe van de training heb gemerkt is dat ik er mentaal erg van op knap. Na de training kan ik de hele wereld aan! Het geeft mij een enorme energie boost en daar word ik blij van…ik vind het heel geinig dat het zo werkt. Ik heb een zoontje van drie die ’s nachts nogal eens spookt. Daarna moet ik me dan vaak door de dag heen slepen, maar dan werkt de training juist heel goed…het helpt tegen chagrijn. Ik kom altijd beter uit de training dan hoe ik er in ga…!

Verder vind ik dat de mensen bij fit20 erg deskundig zijn. Ze zijn goed op de hoogte, weten veel meer dan je alleen op het apparaat zetten. Ook op het gebied van voeding hebben ze veel kennis en dat komt mij goed van pas omdat ik toch een beetje ‘levenslang’ heb…Ik vind fit20 een hele professionele organisatie.

Ik noem fit20 dan ook regelmatig aan mensen en als zij dan horen dat het maar twintig minuten kost, en dat je je niet hoeft om te kleden…dan krijg je vaak een wat ongelovige reactie zo van “ja, tja, eh…right…dat zal wel”.

Er zijn nog weinig mensen die het kennen maar ik denk dat fit20 heel innoverend en nieuw is. Het idee van kort maar intensief trainen moet nog meer bekendheid krijgen. Zoals alles dat niet traditioneel is moet het zijn tijd hebben!

Jolanda Broekhuis (41 jaar) ondernemer en mede-eigenaar Koeriersdienst Zwolle www.koeriersdienstzwolle.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!