Klantverhaal van Lonneke Gelderblom

Klantverhaal Lonneke Gelderblom

“Voor mijn zwangerschap train ik mijn stabiliteit rondom mijn bekken en houd ik toch mijn algehele spierkracht op peil”

Na het wielerseizoen 2017 ben ik in oktober dat jaar gestart met fit20. Het doel was om fit te blijven door algeheel spieronderhoud zodat ik na de winterstop weer fit op de racefiets kon stappen.

Ik merkte direct dat de wekelijkse energieboost mij goed deed. Krachttraining in het verleden hield ik niet vol, omdat de persoonlijke begeleiding vaak incidenteel was. Bij fit20 kan je ervoor kiezen om altijd 1-op-1 getraind te worden. Marginale afwijkingen in de beweging worden direct gecorrigeerd en je krijgt een motivatie voor de letterlijk laatste zware loodjes van de oefening, waardoor het trainingseffect optimaal is.

Voorlopig stap ik nog niet op de racefiets, want er is een baby op komst. Ook hiervoor biedt fit20 een optimale training, door gedurende je zwangerschap specifieke oefeningen te vervangen. Hiermee train ik mijn stabiliteit rondom mijn bekken en houd ik toch mijn algehele spierkracht op peil. Daarnaast blijf ik regelmatig wandelen, fietsen en natuurlijk Mom in Balance voor een stukje cardio training.

Kortom, fit20 is efficiënt, effectief en motiverend. Je moet het natuurlijk zelf doen, maar de randvoorwaarden worden voor je gecreëerd. Met de nodige humor sla jij je ook door elke training heen!

Lonneke Gelderblom (32 jaar) klinisch perfusionistBen je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!